Aloittaminen

Home / Aloittaminen

 

Aloittaaksesi harjoittelun CrossFit 40100 salilla haluamme, että sinulla on  hallussa perusedellytykset turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Ennen normaaleille tunneille osallistumista sinun tulee käydä CrossFit Elements alkeiskurssi. Kurssilla käydään läpi CrossFit-harjoittelun perusteet, perehdytään oikeaoppiseen suoritustekniikkaan ja totuttaudutaan intensiiviseen harjoitteluun.

 

Elements kurssi (8 kertaa) – 129€

Otamme jokaiselle kurssille 14 urheilijaa. Tälla tavoin valmennus pysyy yksilöllisenä ja ohjaus laadukkaana. Pienehköllä ryhmäkoolla haluamme taata jokaiselle urheilijalle turvallisen ympäristön harjoitteluun. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia, treenit voidaan skaalata jokaiselle sopivaksi. Oppiminen jatkuu kurssin jälkeen ohjatuilla tunneilla.

Kurssi-ilmoittautumiset etusivun lomakkeen kautta.

Tarkemmat tiedot kurssista täällä!

Katselmus – 30€

Omaatko jo kokemusta CrossFitistä? Oletko käynyt on-ramp tai jonkin muun alkeiskurssin jollakin toisella salilla? Ota yhteyttä valmentajiin niin järjestämme katselmuksen, jossa varmistamme, että omaat tarvittavat tekniikat harjoittelun aloittamiseksi. Katselmuksen jälkeen voit hankkia jäsenyyden wodconnect palvelun kautta, ilmoita tästä kuitenkin valmentajille sähköpostilla, puhelimitse tai salilla minkä jäsenyyden haluat.


Räätälöity CrossFit Elements kurssi

Joukkueelle, seuroille tai pienryhmille oma aloituskurssi? Päälajin rinnalle tehokas harjoittelumuoto? Ota yhteyttä niin räätälöidään kurssi juuri teille sopivaksi.

Free intro

Haluisitko tutustua CrossFittiin, mutta et ole varma onko se sinulle mieluinen harjoittelutapa?  Yleisiä free introja pidämme aika-ajoin, näistä ilmoitamme nettisivuilla sekä facebook ja instagram sivuillamme.

Yksityistunnit

Yksityistunteja kaveriporukoille, yrityksille ym.?  Yksityistunnit voidaan sovittaa ryhmän tason ja toiveiden mukaisesti. Kysy tarjous: joonas@crossfit40100.com.