fbpx
';
side-area-logo

CTC OPEN 2017 kisattiin jälleen CrossFit Vantaalla 22.5. Tänä vuonna kisoihin osallistui CF40100 salilta Antti Koski & Teemu Hänninen ja Anni Tiusanen & Ida Leppänen.

LAJI1: Päivä alko rapsakalla 8min AMRAPilla:
20 KBS 32/24kg
Kaverin kanto
20 KB snatch 24/16kg

Toinen teki aina swingit ja toinen tempaukset. Kaverin kannossa sai kumpi vaan kantaa välimatkat. Teemu pääsi tässä lajissa herkuttelemaan ja mm. kantamaan Keski-Suomen painavimpia viiksiä. Pojat sijoittuivat lajissa 7/16 ja tytöt 7/19.

LAJI2: Toisessa lajissa haettiin 3 toiston etukyykky maksimia.

Raudat tuli ottaa maasta ja molempien oli tarkoitus tehdä 3 tulosta joista yhteensä 5 parasta laskettiin yhteiskilomääriin.
Maksimitulosta määritti siis paljolti se kuinka paljon jaksoi vetää rinnalle. Pojulit ottivat helpon lajivoiton joissa kovimmat raudat Antilla oli 135kg ja Teemulla 120kg. Tytöillä Idan paras tulos 77,5kg ja Annilla 72,5kg.

LAJI 3: Kolmannessa lajissa puuhasteltiin vähän sitä sun tätä.

Aluksi tehtiin burpee over bareja ja 60/40kg tempauksia toisen ollessa aina kässäripidossa seinällä. Treeni loppui 60 tuplanaruhyppyyn ja 20 boxihyppyyn. Pojat nappasivat lopullisen sijan 5. joka ei aivan riittänyt finaaliin (4 parasta). Tytöt sijoittuivat kisoissa hienosti 12/19.

 

                         

Recommend
Share
Tagged in