CROSSFIT ELEMENTS PERUSKURSSI

Haluatko aloittaa CrossFit harjoittelun? Se onnistuu helposti ja mukavasti Elements -kurssilla!

Olemme halunneet helpottaa CrossFit harjoittelun aloittamista ja siksi tiivistimme Elements -kurssin kestoa, mahdollistaen nopeamman siirtymisen ohjatuille WOD tunneille. Neljän puolentoistatunnin kurssikerran jälkeen olet saanut ensikosketuksen CrossFitissa tarvittaviin taitoihin ja liikkeisiin, joita harjoitellaan jatkuvasti valmentajan ohjauksella WOD tunneilla.

Peruskurssi soveltuu kaikille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta CrossFit- tai saliharjoittelusta. Kurssi on tekniikkapainoitteinen. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjatuilla tunneilla, joita on kahdella salillamme kattavasti (yli 60 tuntia viikossa) aamusta iltaan.

KURSSIPALAUTTEITA

“Liikkeiden tekniikka käytiin perusteellisesti läpi. Ohjaajat osasivat räätälöidä treenit jokaisen kuntotasolle sopivaksi ja treenit olivat mielestäni sopivan kevyitä, jättäen hyvän kipinän jatkaa harjoittelua ohjatuilla treeneillä.”

“Kannustava ja lämmin ilmapiiri, uutta lajia oli helppo lähestyä kun sai tehdä omaan tahtiin ja omien taitojen mukaan eikä ollut paineita!”

“Pieni ryhmäkoko ja hyvät ohjaajat! Kurssille tullessa tunsi olonsa heti tervetulleeksi ja liikkeitä tehdessä sai tsemppiä ja palautetta, joka kannusti omaa tekemistä.”

“Ei tarvinnut pelätä, ettei osaisi tai pystyisi, vaikka ei olekaan urheilija jo valmiiksi. Aina sai apua ja ohjeita.”

“Pidin valmentajien olemuksesta, asenteesta ja puheista välittyi aito kiinnostus lajia kohtaan, kannustavuus ja ilon tunteminen kurssilaisten onnistumisista. Tämän kurssin tunnit olivat itselleni parhaimpia liikuntakokemuksia tähän mennessä.”