MAMA TRAINING

Mama Training kurssi on raskaana oleville ja vuoden sisään synnyttäneille äideille tarkoitettu kurssi. Tunneilla treenataan raskauden ja synnytyksen tuomat kehon muutokset huomioiden osaavan valmentajan ohjeistuksella.

Tunneilla keskitytään kehon monipuoliseen kuormittamiseen lihaskuntoharjoittelun ja aerobisen harjoittelun avulla. Kaikki harjoitteet on suunniteltu siten, että ne voi toteuttaa raskauden eri vaiheissa sekä synnytyksen jälkeen.

Kurssille voivat osallistua kaikki äidit kunto- ja harrastustaustasta riippumatta. Myös vauvat ovat tervetulleita mukaan tunneille. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä ei ole äiti-vauva jumppa, vaan äideille suunniteltu treeni. Tuntien aikana sali on suljettu muulta toiminnalta.

Mikäli synnytyksen jälkeinen palautumisen tilanne kiinnostaa sinua tarkemmin, suosittelemme vastaanottokäyntiä äitiysfysioterapeutin luona ennen kurssille tuloa.

Kurssit järjestetään CrossFit 40100:n tiloissa, osoitteessa Ailakinkatu 5. Jos sinulla on voimassa oleva CrossFit 40100 jäsenyys voit osallistua tunneille ilman erillistä kurssimaksua.

Tunnit ohjaa kokenut CrossFit valmentaja ja fysioterapeutti Miia Herrala.

Lisätietoja kurssista voit tiedustella: miia@crossfit40100.com

KURSSIPALAUTTEITA

“Miian valmennus ihan huippua, itsellä ja vauvalla hyvä olla! Ammattimaista ohjausta ja ihana lähestymistapa myös vauvoihin kurssilla.”

“Tunnilla tehtävät harjoitteet olivat monipuolisia ja sopivan haastavia vähän liikuntaa harrastavalle. Ilmapiiri oli mukavan leppoisa, eikä tarvinnut jännittää, jos liike ei ollut tuttu. Mukavaa oli myös se, että joka tunnilla oli eri ohjelma.”

“Kiitos Miialle, aivan ihana ohjaaja ja koko kurssi oli 10/10!”